Klik HIER voor de homepage van TV Rijshaeghe

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Delen

Omdat de KNLTB Voorjaarscompetitie dit jaar niet is doorgegaan, is de officiële naam van de najaarscompetitie dit jaar KNLTB Competitie 2020. Je kunt jouw team nu opgeven voor deze competitie. Het opgeven gaat iets anders dan je gewend bent.
Bekijk op onze KNLTB-pagina het aanbod van spelcategorieën, kies jouw categorie uit en stuur een e-mail naar info@rijshaeghe.nl met als onderwerp 'opgave najaarscompetetitie'. Vermeld in de e-mail:
1) de speeldag (donderdag/vrijdag/zaterdag/zondag)
2) de gekozen categorie
3) alle voor- en achternamen van de spelers van jouw team
4) wie teamcaptain is

Je kunt jouw team opgeven tot en met woensdag 24 juni.


Of de KNLTB Competitie 2020 in het najaar definitief door kan gaan, is afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden en of de maatregelen het tegen die tijd toelaten zulke omvangrijke competetities te spelen. De KNLTB volgt de maatregelen en adviezen van het kabinet en het RIVM. De KNTLB heeft ook scenario's klaarliggen waarbij bijvoorbeeld de startdatum opschuift, er om de week wordt gespeeld of in kleinere poules wordt gespeeld.

Sponsor vanaf nu gratis onze tennisvereniging! Bezoek onze Sponserkliks-pagina, klik door naar een van de aangesloten webshops en plaats hier je bestelling. De vereniging ontvangt commissie over het door jou bestelde bedrag. 
Jij betaalt niets extra en Sponsorkliks ontvangt geen persoonlijke gegevens over jou, maar je helpt hiermee wel de vereniging. Afhankelijk bij welke webshop je bestelt kan de commissie oplopen tot 10% van het door jou bestelde bedrag!
Let op: indien je iets bestelt via je telefoon, kun je niet de app van de betreffende webshop gebruiken.

 

Een vereniging kan niet bestaan zonder vrijwilligers. De KNLTB-competities, pleziertoernooien zoals het Midzomernachttoernooi, Stamppottentoernooi en Pink Ribbontoernooi, de jaarlijkse Clubkampioenschappen en nog vele andere zaken worden georganiseerd door enthousiaste leden.
En nu zijn we op zoek naar jou! Ben jij geïnteresserd om vanaf 2020 één van onderstaande functies te vervullen? Mail ons dan via info@rijshaeghe.nl


Jeugdcoördinator
De jeugd op ons park is sterk in opkomst en daar willen we als vereniging op inspelen.
Lijkt het jou leuk om de verbinding met deze jeugdspelers te gaan vormen?

Wat ga je dan zoal doen?
- Je gaat je richten op het werven en behouden van nieuwe jeugdleden voor onze vereniging, in samenwerking met tennispark Welgelegen.
- Je zoekt contact met de oudere jeugdspelers, vormt samen met hen een jeugdcommissie en stimuleert de betrokkenheid.
- Je organiseert en promoot jeugdactiviteiten als daar behoefte aan is.

 

Jeugdcommissieleden
Ben jij goed in organiseren en ga jij graag met kinderen om? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar enthousiaste leden (of ouders van jeugdleden) om een nieuwe jeugdcommissie te vormen.

Wat ga je dan zoal doen?
Dat mag je grotendeels zelf beslissen! Misschien vind je het leuk om een oliebollentoernooi te organiseren aan het begin van het nieuwe jaar, wil je de jeugdclubkampioenschappen opnieuw op de kaart zetten of de jeugdcompetitie op zondag begeleiden.

 

Vrijwilliger voor één evenement
Wil je eenmalig meehelpen met de organisatie van een evenement? Stuur een mail naar info@rijshaghe.nl met als onderwerp "vrijwilliger' en geef in de e-mail aan voor welke functie of welk evenement je je beschikbaar stelt.

Statuten Rijshaeghe

Huishoudelijk reglement Rijshaeghe

Wist je dat:

- je pas een baan betreedt, nadat je die hebt afgehangen met je ledenpas

- als je een introducé meeneemt, dit vooraf meldt bij het kantoor of bar

- je niet zomaar een baan betreedt voordat de rally is afgelopen

- je de spelers van de baan, waar je je bal op hebt geslagen, vraagt de bal te retourneren (dus niet zelf die baan op lopen om de bal te pakken)

- je bij twijfel een punt kunt overspelen

-  je de scorebordjes met de hand moet zetten, in plaats van met je racket

- je na je wedstrijd bij winst je tegenstander een drankje dient aan te bieden

- je na je wedstrijd je eventuele afval van de baan meeneemt en in de prullenbak gooit.