Klik HIER voor de homepage van TV Rijshaeghe

User Name

Password

Info New or Forgotten?

TV Rijshaeghe > Competitie > KNLTB
Delen

KNLTB Competitie: informatie en voorwaarden

De KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond) organiseert zowel in het voorjaar als het najaar competities. Je speelt dan in teamverband (dames-, heren- of mixteam) zeven weken lang tegen spelers van een ander park. Je hebt dus een team nodig, dat minimaal uit vier spelers bestaat: een dames- of herenteam bestaat uit minimaal 4 dames of heren, een mixteam bestaat uit minimaal 2 dames en 2 heren. Heb je zelf geen team kunnen vinden, maar wil je wel competitie spelen? Geefje dan toch op, dan proberen we voor jou een team te vinden of samen te stellen.

 

Elke week speel je tegen een andere club: de ene week speel je bijvoorbeeld thuis, de andere keer speel je uit op het park van jouw tegenstanders. Je kiest met jouw team voor vrijdagavond, zaterdag overdag of zondag overdag.

 

Competitie spelen is een dag- of avondvullend programma en een sociale bezigheid. Je begint de dag/avond met een koffieronde samen met je tegenstanders, waarna de eerste partijen de baan op gaan. Na elke wedstrijd bieden de winnaars de verliezers een drankje aan. Je sluit de dag samen met je tegenstanders af door met elkaar te borrelen.

 

In het voorjaar loopt de competitie van begin april t/m begin juni (met enkele speelvrije weken). In het najaar loopt de competitie van half september t/m eind oktober.

 

Om deel te nemen aan de KNLTB Competitie moet je lid zijn van TV Rijshaeghe (€25 per kalenderjaar) en minimaal zes maanden per jaar all-in-lid zijn van Tennispark Welgelegen (bij een maandlidmaatschap €35 per maand). Daarnaast betaalt elk team bij de start van de competitie een teambijdrage aan de vereniging. Deze bijdrage is voor 2020 vastgesteld op €100. Hiervan worden onder andere de competitiebijdrage aan de KNLTB, de ballen en de borrelplank betaald.

 

De inschrijving voor de KNLTB Voorjaarscompetitie 2020 is gesloten.
Je kunt je nog wel opgeven als reserve. Stuur daarvoor een e-mail naar info@rijshaeghe.nl o.v.v. 'reserve voorjaarscompetitie'.

Teamindelingen

Teamindelingen