Klik HIER voor de homepage van TV Rijshaeghe

User Name

Password

Info New or Forgotten?

TV Rijshaeghe > Start > Introductie
Delen

Welkom op de site van Tennisvereniging Rijshaeghe

TV Rijshaeghe is een sportieve en gezellige vereniging. Wij spelen op Tennispark Welgelegen, gevestigd aan de Laan te Blotinghe 1 nabij het oude centrum van Rijswijk.
Ons tennispark heeft 19 kunstgrasbanen, waarvan 14 verlicht. Je kunt dus zomer en winter spelen. Vanaf het paviljoen en het terras heb je een schitterend uitzicht op deze banen. Je kunt hier ook genieten van een heerlijke maaltijd en een drankje. Kortom een tennispark waar wij als vereniging erg trots op zijn!

Gezelligheid staat bij onze vereniging hoog in het vaandel, maar er wordt daarnaast ook serieus deelgenomen aan de KNLTB-competitie. Regelmatig worden er binnen de vereniging activiteiten georganiseerd zoals clubkampioenschappen, toernooien voor het goede doel en diverse invitatietoernooien. Zie kopje “volwassenen”.

De jeugd is voor TV Rijshaeghe erg belangrijk. Er wordt nauw samengewerkt met Tennisschool Jan de Rook. Tennispark Welgelegen is een omgeving waar de jeugd met plezier kan tennissen en mede een goede tennisopleiding wordt geboden. Ook de jeugd doet mee aan de KNLTB-competitie.

Heb je interesse om lid te worden? Kom dan eens langs en laat je verder voorlichten. Je bent welkom op Laan te Blotinghe 1 in Rijswijk. Klik hier voor de routebeschrijving. Maar bellen of mailen kan natuurlijk ook naar 070 3996966 of  info@rijshaeghe.nl

Lidmaatschappen

Het lidmaatschap is een jaarlidmaatschap en kost €25,00 per jaar. Ben je lid van de vereniging,  dan ben je automatisch lid van de KNLTB. Het lidmaatschap van TV Rijshaeghe is net als de KNLTB een jaarlidmaatschap en wordt gezien de factuurdatum van de KNLTB in februari gefactureerd.


Lidmaatschap van TV Rijshaeghe biedt zeker voordelen: 

  • wekelijks organiseert Tennisschool Jan de Rook een gratis training voor de leden. Informatie hierover kan je krijgen bij de balie.
  • wanneer je een groepstraining boekt bij Tennisschool Jan de Rook ontvang je 25 euro korting per persoon

Let op! Naast het lidmaatschap bij de vereniging dien je een abonnement af te sluiten bij Tennispark Welgelegen, zij hanteren een flexibel lidmaatschapssysteem. Dit houdt in dat je je lidmaatschap kunt samen stellen hoe die jou het beste uitkomt. Uiteraard zitten hier voorwaarden aan verbonden maar je kunt het nagenoeg op jouw wensen afstemmen. Je kunt op ieder moment van het jaar lid worden (mits er geen wachtlijst is!) en bent niet aan een zomer- en/of winterseizoen gebonden. Meer info hierover vind je hier.

Tennistrainingen

Tennisschool Jan de Rook verzorgt mede op Welgelegen alle tennislessen voor jong en oud. Twaalf maanden per jaar worden er verschillende cursussen gegeven. Van privetrainingen tot selectie jeugdtrainingen, een gediplomeerd lerarenteam zorgt voor een trainingsprogramma dat op jouw lijf is geschreven. Breng een bezoek aan de website van de Tennisschool.