Klik HIER voor de homepage van TV Rijshaeghe

User Name

Password

Info New or Forgotten?

TV Rijshaeghe > Volwassenen > Lidmaatschap
Delen

Lidmaatschap voor VOLWASSENEN

Het lidmaatschap van TV Rijshaeghe bedraagt 25 euro per jaar. Hiervan dragen wij 19 euro af aan de KNLTB tbv het verplichte lidmaatschap van de KNLTB en de overige 6 euro wordt gebruikt om allerlei activiteiten te organiseren. Het lidmaatschap van TV Rijshaeghe is net als de KNLTB een jaarlidmaatschap en wordt gezien de factuurdatum van de KNLTB in februari gefactureerd.

 

Lidmaatschap van TV Rijshaeghe biedt de volgende voordelen:

  • wekelijks organiseert Tennisschool Jan de Rook een gratis training voor de leden. 
  • wanneer je een groepstraining boekt bij Tennisschool Jan de Rook ontvang je 25 euro korting per persoon

Om daadwerkelijk gebruik te kunnen maken van de tennisbanen dien je naast het lidmaatschap van de vereniging een abonnement af te sluiten bij Tennispark Welgelegen.

 

Het tennispark hanteert een flexibel lidmaatschapssysteem. Dit houdt in dat je je lidmaatschap kunt samen stellen hoe dit jou het beste uitkomt. Uiteraard zitten hier voorwaarden aan verbonden maar je kunt het nagenoeg op jou wensen afstemmen. Je kunt op ieder moment van het jaar lid worden (mits er geen wachtlijst is!), het tennispark is nl. niet aan een zomer- en/of winterseizoen gebonden. Hier vind je meer informatie over de abonnementen van Tennispark Welgelegen.

Speelrecht

Met uw lidmaatschap kunt u van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 23.00 uur spelen en op zaterdag en zondag van 09.00 tot 17.00 uur.

Vraag uw lidmaatschap ONLINE aan !

  • Lidmaatschap voor 12 maanden met betaling ineens: klik HIER.
  • Lidmaatschap voor 12 maanden met maandelijkse betaling per incasso: klik HIER.
  • Flexibel lidmaatschap voor tenmnste 6 maanden met maandelijkse betaling per incasso: klik HIER.