Info New or Forgotten?

Tennisschool Jan de Rook

Tennispark Welgelegen

TC Hodenpijl & Sportcenter Allround

Westvliet Fitness & Racketclub

Tennispark Houtrust

MLTV'90

Je hebt vast wel een les gemist vanwege ‘iets’. Daarnaast zijn de maanden september en oktober ontzettend nat geweest en hier willen we iets aan doen voor je. Wij hebben 4 trainers voor je klaar staan op een aantal momenten waar je een gemiste training(*) kunt inhalen. aanmelden via de mail is wel een vereiste gezien de capaciteit.

DATA:

  • ZONDAG 19 JANUARI
  • ZONDAG 16 FEBRUARI  

TIJDSTIPPEN:

  • 13:00-14:30 Kids & Junioren
  • 14:30-16:00 Volwassenen

LOCATIE:
Westvliet Racketclub (indoor) / Westvlietweg 55 in Den Haag

AANMELDEN:

(*) deze trainingen staan los van reeds geplande inhaaltrainingen bij je reguliere trainer. Puur EXTRA!

vanaf oktober starten we voor kinderen een selectietraining van 1,5 uur per week tegen een aantrekkelijk tarief. Voorwaarden zijn;

  • trainen sowieso deze winter in een reguliere training
  • je bent minimaal 8 jaar en speelt al met een groene of gele bal
  • je bent niet ouder dan 18 jaar

Wil je meer informatie? Bel met Camil (070-3902722) of stuur hem een email met je vraag. Kinderen die wij op het oog hebben worden benaderd voor half september.

Mocht je een keer niet kunnen trainen dan gaan wij kijken of je deze kunt inhalen bij een andere groep op een ander tijdstip. Dit zal in de meeste geval last-minute zijn. 
Wat te doen:

  • Meld je af via de automatische mail dat je niet aanwezig bent.
  • Stuur een mail voor een inhaalles. 

Je speelt korte wedstrijdjes tegen leeftijdsgenootjes met de balsoort en baangrootte die je gewend bent, leuke wedstrijdjes voor de fun! Er worden korte wedstrijden gespeeld tussen 12:00-14:00 uur. Als je inschrijft wordt er minimaal 1 ouder gevraagd om te assisteren bij de wedstrijden. Een week voor de start van de summertour wordt de planning bekend gemaakt per mail met de daarbij behorende tijden.

Tennisschool Jan de Rook onderscheidt zich in de regio Haaglanden op verschillende gebieden. Naast groepstrainingen kunnen kinderen (vanaf 4 jaar), tieners, jongeren, volwassenen en ouderen er terecht voor privé-, groeps- en prestatieve trainingen. De tennisschool is actief op Westvliet Fitness & Racketclub in Voorburg, Tennispark Welgelegen in Rijswijk, Vreugd en Rust in Voorburg, in Scheveningen op Houtrust en in Midden-Delfland bij TC Hodenpijl. Momenteel zijn er jaarlijks circa 2.800 tennissers aan de tennisschool verbonden.


Persoonlijke verzorging van je lichaam, goed eten, bewegen en ontspannen is belangrijker geworden. Ons trainersteam probeert met een fysiek beroep fris, fruitig en fit te blijven. Eveneens speelt voeding een grote rol en daar heb je vaak wel wat hulp bij nodig. Onze partners hierin kunnen wij je echt aanbevelen. Naast de kennis, ervaring, enhousiasme en gedrevenheid spelen deze 2 dames ook nog eens op het hoogste niveau tennis, wat een mooie combinatie en wat een kennisbank hebben we hiermee in huis. Klik op de logo's voor meer informatie.