Info New or Forgotten?

Tennisschool Jan de Rook

Tennispark Welgelegen

TC Hodenpijl & Sportcenter Allround

Westvliet Fitness & Racketclub

Tennispark Houtrust

Tennispark Vreugd & Rust

MLTV'90

Alle zomertrainingen staan online. Je kunt per locatie weer kijken waar, wanneer en hoe we je komende voorjaarsperiode weer van dienst kunnen zijn. Wil je informatie? Bel (070-3902722) of mail even voor direct contact.


in de 1e week van de zomervakantie (week 30) en de laatste week (week 35) organiseren we wederom de populaire begeleidingsweken. Welke toernooien er worden gespeeld weten we medio febuari maar je kunt dus de weeknummers alvast noteren en dan later op vakantie gaan of eerder terugkomen. Zoals het er nu uitziet spelen we met de kids t/m 12 in week 30 en met de jeugd tot 17 en de jong volwassenen een open toernooi in week 35. Voor vragen kun je terecht bij Alex, Birgit of Camil.

vanaf oktober starten we voor kinderen een selectietraining van 1,5 uur per week tegen een aantrekkelijk tarief. Voorwaarden zijn;

  • trainen sowieso deze winter in een reguliere training
  • je bent minimaal 8 jaar en speelt al met een groene of gele bal
  • je bent niet ouder dan 18 jaar

Wil je meer informatie? Bel met Camil (070-3902722) of stuur hem een email met je vraag. Kinderen die wij op het oog hebben worden benaderd voor half september.

Mocht je een keer niet kunnen trainen dan gaan wij kijken of je deze kunt inhalen bij een andere groep op een ander tijdstip. Dit zal in de meeste geval last-minute zijn. 
Wat te doen:

  • Meld je af via de automatische mail dat je niet aanwezig bent.
  • Stuur een mail naar Pascal voor een inhaalles. 

Je schrijft in voor alle 4 de dagen en de kleuren ROOD & ORANJE spelen alle 4 de dagen op Westvliet Racket- & Fitnessclub van 12.00 - 13.30. GROEN & GEEL spelen, bij goed weer, op Tennispark Welgelegen van 11.30 - 14.00. Ieder kind speelt minimaal 3 wedstrijden die op tijd worden afgewerkt. Klik op de datum voor het speelschema. zondag 13 januari - zondag 17 februari - zondag 17 maart - zondag 14 april 

De 1e speeldag is inmiddels geweest en je kunt nu al zien waar je ongeveer staat. De uitslagen worden na iedere speeldag bijgewerkt. Klik HIER voor de actuele status van de Tour

Tennisschool Jan de Rook onderscheidt zich in de regio Haaglanden op verschillende gebieden. Naast groepstrainingen kunnen kinderen (vanaf 4 jaar), tieners, jongeren, volwassenen en ouderen er terecht voor privé-, groeps- en prestatieve trainingen. De tennisschool is actief op Westvliet Fitness & Racketclub in Voorburg, Tennispark Welgelegen in Rijswijk, Vreugd en Rust in Voorburg, in Scheveningen op Houtrust en in Midden-Delfland bij TC Hodenpijl. Momenteel zijn er jaarlijks circa 2.800 tennissers aan de tennisschool verbonden.

In een aantal vakantieweken organiseren wij op maandag 20 t/m woensdag een Tennis Fun Kamp. Op het plaatje hierboven zie je alles wat je moet weten en wij zouden het leuk vinden als je meedoet. Wil je meer informatie hebben mail dan even met Pascal, bellen kan uiteraard ook op 06-34563002 en inschrijven doe je via de onderstaande linkjes

  • 29 april - 01 mei klik HIER
  • 22-24 juli klik HIER
  • 26-28 augustus klik HIER


Persoonlijke verzorging van je lichaam, goed eten, bewegen en ontspannen is belangrijker geworden. Ons trainersteam probeert met een fysiek beroep fris, fruitig en fit te blijven. Eveneens speelt voeding een grote rol en daar heb je vaak wel wat hulp bij nodig. Onze partners hierin kunnen wij je echt aanbevelen. Naast de kennis, ervaring, enhousiasme en gedrevenheid spelen deze 2 dames ook nog eens op het hoogste niveau tennis, wat een mooie combinatie en wat een kennisbank hebben we hiermee in huis. Klik op de logo's voor meer informatie.